Un Euro per nit de reserva

Campanya

Un Euro per nit de reserva

Ens complau anunciar-vos que Càmping Bellsol destinarà un euro per nit de reserva a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella (AVAH).

A causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 ens trobem en una situació extraordinària que afecta completament a tots els sectors.

Creiem que tots els actors de la societat (ciutadania, empreses, associacions, etc.) tenim el deure en la mesura que ens sigui possible d’aportar el nostre granet de sorra per combatre els efectes negatius d’aquesta crisi.

És per aquest motiu, que hem decidit col·laborar amb l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella (AVAH), destinant-hi 1 euro per nit de reserva per tal de garantir el nostre compromís social a la causa.

Tot seguit detallem tota la informació relacionada amb la campanya:

 
Qui és l’entitat social avah i quines funcions fa?

AVAH és una entitat sense ànim de lucre, vinculada a l’Hospital Sant Jaume de Calella, que ofereix el seu suport a persones que pateixen un problema de salut o es troben en situació de vulnerabilitat social a través de programes i projectes. La seva finalitat es donar resposta a les necessitats socials vinculades a la salut més immediates del nostre entorn (l’Alt Maresme) per tal de contribuir a un desenvolupament cívic i solidari.

Podeu veure la seva pàgina i la resta de projectes en els que hi participen: https://www.avah.cat/

 
Com col·laborem amb ella?

L’empresa copropietària de Càmping Bellsol ha iniciat la col·laboració donant cinc mil euros (5.000 €) per a garantir la continuïtat d’alguns projectes que estaven a punt de ser cancel·lats.

A partir d’ara, el càmping destinarà un euro a l’entitat per cada nit de reserva directa que ens feu a través de la nostra web. També podeu fer donacions particulars al projecte a través del compte de : ES24 2100 0022 1102 0057 0159
ENTITAT BANCÀRIA: La Caixa

 
Com podem saber quina repercussió econòmica aportem?

A càmping Bellsol volem ser totalment transparents, així doncs publicarem i actualitzarem les xifres econòmiques aportades setmanalment a la nostra web. 

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns el teu missatge
i ens posarem en contacte el més aviat possible. 

Gràcies.

Pg. Maritím, 46 – 08397 Pineda de mar (Barcelona) Tel. +34 937 671 778 info@campingbellsol.com.