UN EURO PER NIT DE RESERVA

CAMPANYA

CÀMPING BELLSOL DONA13.330€ A L'AVAH DINS LA CAMPANYA " UN EURO PER NIT DE RESERVA" AL 2022

Càmping Bellsol dona 13.133,00 € a l’Associació Amics i Voluntaris de l’Hospital (AVAH) vinculada a la Coorporació de Salut del Maresme i la Selva, en el marc de la campanya Un euro per nit de reserva que realitza anualment.

En aquests darrers tres anys, Càmping Bellsol ha destinat 24.948,00 € als programes d’ajut que l’Associació desenvolupa. 

Càmping Bellsol destina anualment, un euro per nit de reserva contractada a través de la seva plataforma a una entitat sense ànim de lucre. Aquesta campanya té com objectiu conscienciar a la seva clientela sobre la possibilitat de fer vacances i ajudar en un projecte social de la comarca.

És per això, que si aquest any has fet la teva reserva a través de la nostra pàgina web, per telèfon o en persona, has destinat un euro per cada nit d’estada al càmping a aquest projecte.

Si la reserva l’has efectuat a través de plataformes externes (booking, etc) et convidem que, per a futures reserves ho facis a través de la nostra web i col·laboris en un projecte social que anualment proposem.

Fes que les teves vacances siguin també solidàries!

 

En els darrers tres anys, s’han destinat 24.948,00 € als projectes que desenvolupa l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital (AVAH). Fins i tot en situació de pandèmia Càmping Bellsol va mantenir el seu compromís entenent que, dins de la situació complexa que estàvem vivint, s’havia de recolzar i mantenir projectes socials necessaris per la comunitat.

L’AVAH desenvolupa cinc programes assistencials vinculats a l’Hospital de Calella i Blanes principalment en:

          Programa de voluntariat hospitalari i sociosanitari per acompanyar i ajudar a persones que han d’estar ingressades a l’hospital. Aquest acompanyament té per objectiu donar tant suport emocional com suport a encàrrecs a domicili i hospitalari, acollida i suport a pacients ingressats en àmbit hospitalari, atenció telefònica, etc. Aquest programa està coordinat per una treballadora social amb la participació d’uns uns quaranta voluntaris/es.

 

          Programa Els SOMriure. Pallassos d’Hospital. Aquest acompanyament té per objectiu atendre els infants ingressats en la Unitat Pediàtrica de l’Hospital fent acompanyament emocional i lúdic. L’equip està format per cinc pallassos professionals i durant els darrers tres anys ha atès a 249 infants.

 

          Programa de servei de suport immediat a domicili per a persones en procés de final de vida (SSID) Aquest acompanyament  té per objectiu assistir al malalt  i a la seva família tant en el suport emocional com assistencial. El programa el porta a terme un equip especialitzat en cures pal·liatives coordinat amb l’equip PADES i els serveis socials dels municipis de la comarca. Durant el 2021 van realitzar uns dos mil serveis per atendre a 140 persones.

 

          Programa d’atenció a famílies de persones amb deteriorament cognitiu, malaltia d’alzheimer i altres demències. Aquest acompanyament té per objectiu proporcionar una major qualitat de vida al pacient i a la seva família, donant suport emocional i proporcionant informació sobre els possibles recursos. El porta a terme una neuropsicòloga en coordinació amb l’equip de treballa social, la col·laboració de voluntaris i personal de l’Hospital de Calella. Durant el 2021 es van atendre 178 casos de famílies i/o persones que pateixen la malaltia.

 

          Programa Taller L’Encenall – Club social de salut mental. Aquest acompanyament té per objectiu oferir un espai de contacte, relació i contenció per a les persones que conviuen amb un trastorn mental per prevenir i actuar sobre situacions de risc d’exclusió social i millorar la seva qualitat de vida. L’equip està format per un psicòleg, un educador especialitzat, alumnes en pràctiques, dotze voluntàries i una neuropsicòloga. Durant el 2021 han format part del Club Social una seixantena d’usuaris.

 

Càmping Bellsol vol felicitar i recolzar la tasca que duent a terme tots els professionals i voluntaris de l’AVAH. Sense el compromís per acompanyar i atendre les persones que ho necessiten la nostra aportació econòmica no tindria sentit.

 

 

AVAH

 
Qui és l’entitat social avah i quines funcions fa?

AVAH és una entitat sense ànim de lucre, vinculada a l’Hospital Sant Jaume de Calella, que ofereix el seu suport a persones que pateixen un problema de salut o es troben en situació de vulnerabilitat social a través de programes i projectes. La seva finalitat es donar resposta a les necessitats socials vinculades a la salut més immediates del nostre entorn (l’Alt Maresme) per tal de contribuir a un desenvolupament cívic i solidari.

Podeu veure la seva pàgina i la resta de projectes en els que hi participen: https://www.avah.cat/

 
Com col·laborem amb ella?

L’empresa copropietària de Càmping Bellsol ha iniciat la col·laboració donant cinc mil euros (5.000 €) per a garantir la continuïtat d’alguns projectes que estaven a punt de ser cancel·lats.

A partir d’ara, el càmping destinarà un euro a l’entitat per cada nit de reserva directa que ens feu a través de la nostra web. També podeu fer donacions particulars al projecte a través del compte de : ES24 2100 0022 1102 0057 0159
ENTITAT BANCÀRIA: La Caixa

 
Com podem saber quina repercussió econòmica aportem?

A càmping Bellsol volem ser totalment transparents, així doncs publicarem i actualitzarem les xifres anualmenta la nostra web

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns el teu missatge
i ens posarem en contacte el més aviat possible. 

Gràcies.

Pg. Maritím, 46 – 08397 Pineda de mar (Barcelona) Tel. +34 937 671 778 info@campingbellsol.com.